Sälj bilar till bilhandlare

Äger du en begagnad, trasig eller defekt bil / SUV? Har du tänkt att sälja avställd & obesiktad bil eller SUV? Vi köper alla bilar oavsett skick snabbt och enkelt! Kontakta oss för kostnadsfri bilvärdering så du får ett prisförslag direkt!

FÅ HJÄLP MED EN

Enkel & smidig fordonsaffär - Vi betalar på plats!

VI KOMMER TILL DIG

Vi hämtar din bil eller SUV på plats i Sverige

KONTAKTA OSS DIREKT

Få en gratis bilvärdering och ett prisförslag direkt

Sälj din bil eller SUV snabbt - Kostnadsfri bilvärdering

BEGAGNADE BILAR SOM VI KÖPER

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE BILAR & SUV

VÄLJ NEDANFÖR VILKET TYP AV FORDON SOM DU ÄR INTRESSERAD ATT SÄLJA!

Var än i Sverige du bor och tänker sälja din bil så är alternativet enkelt. Kontakta bilarköpes.nu Vi köper alla slags bilar. Allt från en ny Volvo V70 till en gammal Fiat. Och du behöver inte ens komma med bilen till oss vi kan hämta den där den står. Din bil värderas helt korrekt och kostnadsfritt av kompetent personal så du kan räkna med att få rätt pris. Bilarköpes.nu har välutbildade experter som kan allt om bilar så du kan känna dig helt trygg hos oss.  Prova att ta kontakt med oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa dig.

BEGAGNADE BILAR SOM VI KÖPER
VI KÖPER ÄVEN DEFEKTA OCH TRASIGA BILAR

VI KÖPER ÄVEN DEFEKTA OCH TRASIGA BILAR

VI KÖPER DIN BIL OVASETT SKICK!

Vi köper din bil ovasett skick och bilmärken som Volvo, Volkswagen, Skoda, Mercedes, BMW, KIA, JEEP, Audi m.fl. och vi köper nya som begagnade. Om du har trasig, defekt, gammal bil eller SUV köper vi den och hjälper dig genom hela affären. Vi hämtar din bil eller SUV i hela Sverige. En av våra experter kommer och kontrollerar fordonets skick och kontrollerar parametrar och ger ett prisförslag, du slipper gå genom hela processen med att sälja bilen privat med oseriösa intressenter, annonsering mm..

SÄLJA EN BIL SOM ÄR AVSTÄLLD

Sälj en avställd eller obesiktad bil vi sköter det formella och praktiska med att få bilen körduglig igen. Kontakta oss och tvecka inte om ditt fordon har skavanker av olika slag. Vi köper avställda, obesiktade och bilar med körförbud.

SÄLJA EN BIL SOM ÄR OBESIKTAD

Sälj din obesiktade bil idag så får du pengarna direkt. Låt inte bilen stå och kosta pengar när du kan omsätta den i pengar enkelt och smidigt. Vi hjälper dig genom hela processen från första kontakt tills du har sålt din bil och ägarförhållandena är avklarade.

SÄLJA EN BIL SOM FICK NEDSLAG I BESIKTNINGEN

Även om du får fel på besiktningen eller om ditt fordons beläggs med körförbud så kan vi köpa ditt fordon. Säljer du ditt fordon till oss så lagar vi, fixar och gör ditt fordon i ordning så det håller godtagbart skick. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av ditt fordon.

Går du i tankarna att sälja din bil er SUV?

Går du i tankarna att sälja din bil er SUV?

Tröttnat på att bilen går sönder? Har du en gammal SUV kan vi omsätta din i pengar direkt in på ditt konto inom 24-timmar. Även om du har en bil, Jeep eller SUV som inte gått igenom besiktningen, är trasig eller defekt på annat sätt gör vi en värdering så du kan lägga pengarna på något som inte bara kostar dig pengar. Vi på Fordonsköparna vill göra det enkelt för dig att sälja din bil utan att behöva bekymra dig om lagningar och andra kostnader. Vi hjälper dig genom hela processen, tar hand om försäljningen och ser till att du får pengar på kontot. Du kan förbehållslöst skriva in dina biluppgifter med din förvärvskostnad för fordonet, registreringsnummer och dess miltal så får du en kostnadsfri värdering av din SUV. Det spelar ingen roll om ditt fordon har felsignaler eller andra fel, obesiktat, avställt eller några år på nacken.
Sälja bilen privat

Vi även hämtar bilen utan kostnad oavsett var i landet den står!

Vi köper märken som Volvo, Volkswagen, Skoda, Mercedes, BMW, KIA, JEEP, TESLA m.fl. och vi köper nya som begagnade. Om du har en lätt lastbil eller SUV köper vi den och hjälper dig genom hela affären. Vi hämtar din bil eller fordon i hela Sverige. En av våra experter kommer och kontrollerar fordonets skick och kontrollerar parametrar och ger ett prisförslag, du slipper gå genom hela processen med att sälja bilen privat med oseriösa intressenter, annonsering mm..

HUR UTFÖR VI EN FORDONSVÄRDERING

Frågor & Svar om Fordonsvärdering

Hur fungerar fordonsköparna?

1. Kostnadsfri online-värderingen utan bindning

Ange ditt regnummer i fordonsköparna värderingsformulär. Vi skickar inom 24 timmar en kostnadsfri bilvärdering till din mejladress. Vi boka därefter en tid för manuell värdering och du får ett prisförslag av oss. Mail: info@fordonskoparna.se eller telefon 0700 05 08 46.
Värdera din bil Här!

staff

Jag ville bara bli av med min gamle Vovlo. Tog kontakt med Fordonsköparna och dom ordnade allt! Behövde bara gå ut och visa bilen sedan vart allt klart! Snabbaste bilaffären jag har varit med om.

Hade en obesiktad bil som bara stod och kostade. Tack för en otriligt snabb och enkel bilaffär. Kommer definitivt rekommendera er till flera som behöver hjälp att sälja bilen. Tack för allt!

Hur funkar det när vi hämtar ditt fordon?

Sälj defekta & trasiga bilar till bilhandlare

Sälj defekta bilar

  • Fordonsköparna.se värderar din bil 100% kostnadsfritt, oavsett vilken typ av fordon, och ger dig bästa möjliga prisförslag. Snabbt, enkelt och tryggt.

Sälj krockade bilar

  • Snabb hantering av värderingsärenden, normalt svar inom 15 min. Få ett marknadsmässigt prisförslag och kostnadsfri service inkl. avregistrering.

Sälj obesiktade bilar

  • Vi köper fordon i alla skick, begagnade, skadade eller nya bilar och hämtar den direkt på plats. Vi hämtar fordon i hela Sverige och betalar direkt på plats.