Få betalt direkt

Vi värderar &
köper Begagnade
bilar

Sälj bilar & fordon
i Göteborg

Vi hjälper dig med hela bilaffären, så slipper du det jobbet! Få en kostnadsfri bilvärdering - Svar inom 15 minuter!

Vill du sälja din bil snabbt och enkelt? Vi köper din bil i Göteborg som den är, oavsett om den är defekt, avställd, körförbud eller till och med om bilen står på verkstad! - så köper vi fordonet.

OBS! Tillsammans så ordnar vi köpeavtal och ägarbyte samt betalar direkt på plats! Bilhämtning gör vi i hela landet!

 Vi köper ditt  fordon direkt!  

Få hjälp direkt - Vi hjälper dig!

  VI HÄMTAR & BETALAR PÅ PLATS !  

Vi hjälper dig med hela affären så slipper du det jobbet!

✅ Få en kostnadsfri bilvärdering och svar inom 1 timme!
✅ Vår fordonsexpert gör en snabbkontroll av fordonet.
✅   Tillsammans ordnar vi köpavtal samt ägarbyte
✅  Trygg betalning till din bank!
✅  Trasiga, Avställda, Gamla, Långmilare, Obesiktade köpes

Vi köper begagnadedefektatrasigagamlakrockadebilar snabbt

Sälja bilen snabbt och enkelt

Hur snabbt vill du sälja din bil?

Därför ska du välja oss?

DIREKT Betalning

Vi använder oss av trygga betallösningar! Pengarna på kontot direkt.

Trygg bilaffär

Sälja din bil snabbt & enkelt och slippa allt besvär? En trygg bilaffär.

Bilhämtning

Gratis bilhämtning för en snabb & enkel bilaffär. Boka upphämtning online. (Hämtas inom 24H).

Snabbt Prisförslag

Värdera din bil online hos oss och få ett kostnadsfritt prisförslag inom 15 min.

Fordonsköparna din lokala bilhandlare

Frågor & Svar om sälja bil Göteborg

Vart kan jag sälja min beg bil?

Du kan sälja din begagnade bil till oss oavsett om du bor i Gävle eller i kring kommuner i Gävleborgs län. Vi köper fordon i Stockholm, Uppsala, Norrköping, Jönköping, Göteborg eller Malmö. Vi hämtar bilar och fordon över hela Sverige, så vi kan komma till dig var du än befinner dig.

När du säljer din bil till en oss betalas pengarna direkt till banken. Du kan koppla av så sköter vi allt. För dem som vill sälja sin bil snabbt, enkelt och säkert är vi ett utmärkt alternativ.

Vi köper din bil Göteborg

Sälj Din Bil Snabbt i Göteborg- Gratis Värdering av Ditt Fordon.

Sälj ditt fordon redan idag! Snabbt, Smidigt & Enkelt - Vi betalar direkt över telefon.

Image
Bilhandlar - Vi köper din bil

Bilhandlare Göteborg

VI KÖPER DIN BIL I GÄVLE

Sälj din begagnade eller obesiktad bil i Göteborg.

Vill du sälja fordon snabbt och enkelt? Sälj ditt fordon i Göteborg hos oss på Fordonsköparna.se och få in pengar omgående på ditt konto. Till oss kan du sälja din bil, lastbil, mc, båt eller annat motorfordon eller släp, oavsett märke, ålder eller skick på den. Sälj ditt fordon i Göteborg på ett enkelt sätt. Du slipper att själv skriva annonser eller möta olika spekulanter som vill pruta ner priset. Vi ger dig betalt för vad ditt fordon faktiskt är värd. Hos oss kan du få ett uppskattat värde på din bil inom 15 minuter. Helt gratis!

Få rätt prisförslag på nätet för din bil eller fordon

BILVÄRDERING PÅ BEGAGNADE FORDON

Fordonsköparna.se är ett företag som köper begagande bilar & Fordonsförsäljning.se kan du få ditt fordon värderat på 24 timmar. Detta är ett uppskattat värde, du kan även boka in oss för att göra en manuell värdering. Båda våra värderingar sker utan kostnad och utan säljtvång. Efter manuell värdering är gjord, så får du ett prisförslag. Detta kan du avböja eller acceptera. Vi köper ditt fordon oavsett om den är ny eller gammal, vi värderar den, sköter pappersarbete, så väl som att vi betalar ut direkt till ditt konto. Kontakta oss redan idag för att få reda på mer om detta!

Vi köper din bil Göteborg & Götaland

ALLA BILAR KÖPES FÖR BÄSTA PRIS

Vi köper din bil i befintlig skick oavsett var i Sverige du befinner dig. Vill du sälja bil, motorcyckel eller fordon som är begagnad eller nytt så är vi rätt köpare med lång tid i branschen. Vi hämtar fordon och bilar i Göteborg samt Götland och betalar på plats, kanske vill du köpa nyare bil eller få loss kapital till annat. Kontakta våra erfarna fordonsexperter på fordonsköparna.se idag, så kan vi göra en 100% kostnadsfri värdering av ditt fordon och återkommer till dig inom 24-timmar med prisförslag för ditt fordon. Vi gör en manuell värdering som står i förhållande till gällande priser på marknaden. Vi hjälper dig från början till slut i hela försäljningen, ägarbyte och pappersformalia som inte sällan kan vara både krångligt och besvärligt för en privatperson.

Sälj din bil idag - Oavsett problem

Vi vet att det kan vara stressigt att sälja en begagnad bil, så vi gör vårt bästa för att göra det så enkelt och stressfritt som möjligt för dig.

 

Ej besiktigad avställd eller körförbud

 

Bilen säljs i befintligt skick

 

Trasiga och defekta bilar köpes

 

Defekt växellåda, koppling och motor

 

Alla årsmodeller, miltal och märken

 

Krockad och krockade bilar

 

Värdering direkt

 

Ägarbyte & köpeavtal hjälper vi till med

 

Kostnadsfri rådgivning

 
Image

Snabb Bilhämtning

Vi hämtar ditt fordon i varje stad

Sälj ditt fordon direkt, redan idag! Vi köper alla fordon till marknadspriser. Vi erbjuder dig en enkel, snabb och trygg bilaffär utan en massa krångel!

VI HÄMTAR FORDON FRÅN HELA SVERIGE

Här hittar du alla städer?

Image

Fordonsköparna

Sälj din begagnade bil

Vill du sälja ditt gamla fordon? Vi köper alla märken och modeller av begagnade bilar, lastbilar och företagsbilar samt ger dig största möjliga värde för ditt fordon.

Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och erbjuda en problemfri bilaffär. För att uppfylla dina krav erbjuder vi även gratis hämtning av fordon eller bilar.

Om du vill sälja din begagnade bil är Fordonsköparna.se rätt ställe att gå till. Vi följer dig genom varje steg i vår takt och ger dig bästa möjliga affär.

HÄR HITTAR DU

Alla olika typer av fordon vi köper snabbt och enkelt.

Fordonsköparna

sälja defekt bil Gävle

Gävle är en stad som ligger på gränsen mellan Norrland och Värmland i Sverige. Vi köper din skadade, defekta eller trasiga bil eller fordon i Gävle. Vi ger ett rimligt pris för din skadade, defekta eller föråldrade bil eller fordon oavsett märke, modell, ålder eller skick inom 15 minuter. Om du dessutom vill sälja din bil snabbt och smärtfritt är vi företaget du ska ringa! Vi är Gävles största bilköpare och arbetar hårt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att sälja ditt gamla vrak.

Image
Image

Fordonsköparna

Sälj trasig bil för bästa priset

Vi inser att det kan vara stressigt att sälja bilen som behöver besiktas eller som inte har servats, därför har vi utformat webbplatsen fordonsköparna.se för att den ska vara så enkel och okomplicerad som möjligt. Fyll bara i informationen om ditt fordon på vår webbplats, så ger vi dig en kostnadsfritt prisförsalg inom 15 minuter. Om du accepterar vårt erbjudande kommer vi till dig och hämtar din bil; du får betalt där och då. Vi sköter till och med allt pappersarbete åt dig!

Vi gör det enkelt att sälja bilen?

Vi hämtar din begagnade bil i:

Vi hämtar och köper även fordon från: Göteborg, Hisingen, Innerstaden, Västra centrum, Västra Göteborg, Östra Centrum, Härryda, Kungälv, Lysekil, Munkedal, Mölndal, Orust, Partille, Sotenäs, Stenungsund, Strömstad, Tanum, Tjörn, Uddevalla, Öckerö, Västra, Frölunda, Askim, Älvsborg, Ale, Alingsås, Bengtsfors, Bollebygd, Borås, Dals,, Ed, Färgelanda, Herrljunga, Lerum, Lilla Edit, Mark, Mellerud, Svenljunga, Tranemo, Trollhättan, Ulricehamn, Vårgårda, Vänersborg och Åmål.

Hur fungerar bilhämtning?

När du har sålt din bil är vår tjänst för att hämta fordonet helt gratis i Sverige.

Vi kommer till dig och hämtar din bil, oavsett var den är registrerad (bilar med utländska registreringar).

När vi kommer dit kommer vår kvalificerade och erfarna personal att snabbt och enkelt lasta din bil.

Vi tar sedan hand om allt pappersarbete och överför pengarna direkt till ditt bankkonto. Så enkelt är det!

 Vi är dessutom erfarna och pålitliga, så du kan vara säker på att du har att göra med experter. Kontakta oss i dag för en gratis offert! Sälj min bil nu

Bilar köpes i Göteborg och hela Götaland

VI KÖPER DIN BEGAGNADE BIL IDAG!

Det spelar ingen roll vilken årsmodell eller biltyp du har. Vi köper bilar och fordon som Volvo, Saab, Chervolet, Alfa Romeo, Ford, Mercedes, BMW, Skoda, SEAT, Audi och andra fordon som MC och maskiner av olika slag. Vill du göra en snabb affär. Kontakta oss idag!

Varför sälja min bil till Fordonsköparna?

Det finns många anledningar att sälja din bil till oss, men här är bara några:

- Vi är snabba, enkla och bekväma: vi kommer till dig och hämtar din bil vid en tidpunkt som passar dig, och vi betalar kontant på plats.

- Vi är pålitliga: Vi har många års erfarenhet av att köpa och sälja bilar, så du kan vara säker på att du har att göra med experter.

- Vi är rättvisa: Vi ger alltid ett rättvist pris för din bil, oavsett märke, modell eller skick.

Så om du om du frågar dig själv "ska jag sälja min bil till en bilhandlare?", är svaret ja! Kontakta oss i dag för en kostnadsfri offert utan krav. Vi hjälper alltid gärna till!