Sälj transportbilar

Äger du en begagnad, trasig eller defekt transportbil? Har du tänkt att sälja avställd & obesiktad transit? Vi köper alla transport- transitfordon oavsett skick snabbt och enkelt! Kontakta oss för gratis bilvärdering så du får ett prisförslag direkt!

RING OSS NU 

FÅ HJÄLP MED EN

Enkel & smidig fordonsaffär - Vi betalar på plats!

VI KOMMER TILL DIG

Vi hämtar din transportbil på plats i Sverige

KONTAKTA OSS DIREKT

Få en gratis bilvärdering och ett prisförslag direkt

VI KÖPER DIN TRANSPORTBIL & TRANSIT - PRISFÖRSLAG PÅ 24 TIMMMAR

Vill du veta ditt fordonspris direkt?

SÄLJ DITT FORDON DIREKT!

SÄLJ BEGAGNAD TRANSPORT ELLER TRANSIT FORDON

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE TRANSPORT FORDON

Vi köper alla typer av märken och typer av transporter och transitfordon både nya, begagnade och avställa som kan vara oregistrerade och i princip obrukbara. Vi kan komma och hämta din transport eller transit vart i landet du än befinner dig och se till att du får en bra försäljning som varken kostar dig arbete eller pengar. Du kan utan bindande avtal lämna dina kontaktuppgifter och fordonsuppgifter såsom registreringsnumret och de övriga frågorna i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

SÄLJ TRANSIT FORDONET DIREKT!  VI KÖPER DIN TRANSIT OVASETT SKICK!

Vi köper din transportbil på plats. Har du en flytt- eller transportbil så köper vi den utan omsvep förutsatt att den håller våra minimått. Vi ser till att ditt fordon om det inte är besiktat redan tar hand om besiktning och påställning m.m. så du kan ägna dig åt det du är bäst på. Vi säljer din bil utan att du behöver göra någon fysisk ansträngning förutom att ta ut dina pengar från banken för att köpa en ny bil eller göra något annat du tänkt med pengarna. Kontakta oss idag för att sälja din transportbil eller budbil vi ser på alla förslag och lämnar alltid en kostnadsfri värdering som du kan använda senare.


 

Sälj din tranporter fordon snabbt och enkelt
Sälj din tranporter fordon snabbt och enkelt

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE TRANSPORT FORDON

Vi köper alla typer av märken och typer av transporter och transitfordon både nya, begagnade och avställda som kan vara oregistrerade och i princip obrukbara. Vi kan komma och hämta din transport eller transit vart i landet du än befinner dig och se till att du får en bra försäljning som varken kostar dig arbete eller pengar. Du kan utan bindande avtal lämna dina kontaktuppgifter och fordonsuppgifter såsom registreringsnumret och de övriga frågorna i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.


 

Vi köper din begagnade transporter - Sälj direkt!

VI KÖPER ÄVEN DEFEKTA OCH TRASIGA TRANSPORTFORDON

VI KÖPER ALLA TRASIG ELLER DEFEKTA TRANSPORTFORDON

Vi på fordonsköparna.se köper alla slags transport och transportbilar av olika märken från nya till begagnade och avställda. Vi köper även ditt fordon om det har en defekt eller ett annat problem som vi lagar upp så du slipper betala dyra pengar som äter upp marginalen. Har du tänkt att köpa ett nytt transportfordon eller göra något annat med pengarna. Har du tankar och frågor så återkom till oss så återkommer vi med ett kostnadsfritt förslag inom 24-timmar. Bestämmer vi oss för att köpa ditt fordon gör vi slutligen en okulär besiktning och lämnar dig ett marknadsmässigt pris för ditt fordon. Vi vill göra det enkelt att sälja sitt fordon och har en smidig plattform för dig som vill göra dig av med din bil eller lastbil, transportbil eller transit.


Går du i tankarna att sälja ditt transportfordon

Står ditt fordon bara och kostar pengar. Har du lagningar som inte blivit av som kostar skjortan Har du tröttnat på att din bil går sönder och står och kostar pengar. Skador som helt tiden dyker upp som kostar skjortan att åtgärda. Vi sköter både det formella och det praktiska så du kan ägna dig åt det du är bäst på. Vi gör din bilaffär enkel och snabb genom våra kanaler så du slipper krångla med att avyttra ditt fordon med allt vad det innebär. Sälj ditt transportfordon snabbt och enkelt hos oss. Vi gör det enkelt att sälja sin bil.Behöver du av någon anledning hämtning av ditt fordon ombesörjer vi även detta. Vi hämtar bilen på plats även om du har ett större fordon och oavsett i Sverige ditt fordon befinner sig hämtar vi upp det. Vid upphämtningen gör vi en okulär besiktning av ditt fordon på plats för att se dess status.


Sälj din begagnade transporter eller transit

Vi även hämtar transit utan kostnad oavsett var i landet den står!

Vi kan också ombesörja att ditt fordon hämtas upp om det är avställt eller ur funktion och trasig på något sätt. Våra mekaniker och specialister gör en kontroll och kollar upp fordonet åt dig så att du slipper. Det ska vara enkelt och utan problem att sälja sitt fordon, men det är lång ifrån sanningen de allra flera gånger. Det kan vara allt från problem med besiktning och att ställa på fordonet som problem med en eventuell köpare som du sålt fordonet till. Vi köper din Volkswagen, KIA, Transporter, Peugeot, Kangoo eller Transit i befintligt skick så du kan välja en ny och kanske mer miljövänlig bil som drar mindre bensin eller diesel eller varför inte el så dina kostnader minskar totalt.


 

Sälj din begagnade transporter eller transit

SÄLJA TRANSPORT ELLER TRANSIT SOM ÄR AVSTÄLLD

Vi köper din Caravan eller Caravelle eller annat transportfordon så är vi intresserade av att köpa din bil. Vi köper transportbilar av alla slags och modeller och i alla skick kontakta oss för en kostnadsfri värdering idag så har du pengarna direkt inom 24-timmar.

SÄLJA TRANSPORT ELLER TRANSIT SOM ÄR OBESIKTAD

Har du ett fordon du måste bli av med pga. ekonomiska bekymmer eller kanske bara av den anledningen att du ska köpa en ny bil eller ett nytt fordon. Kontakta oss idag så omsätter vi ditt fordon i rena pengar inom ett dygn. Vi gör det enkelt att sälja sin bil.

SÄLJ TRANSPORT ELLER TRANSIT SOM FICK NEDSLAG I BESIKTNINGEN

Om ditt fordon är defekt eller har andra skavanker tar vi en titt på den ändå och är vi intresserade lämnar vi dig ett bud på ditt fordon som du är helt fri att acceptera eller neka. Tjänsten kostar dig ingenting och du kan behålla värderingen till ett annat tillfälle.

Dags att byta ut min arbetshäst till en nyare modell, behövde sälja snabbt och jag är förvånad över hur enkelt och smidigt allt gick. Tack för snabb affär och hjälpen!

Sålde min transporter till ett bra pris och dom kom förbi och hämtade upp den och fixade allt. Skönt att göra en snabb affär när det behövs! Tack för hjälpen.

HUR UTFÖR VI EN FORDONSVÄRDERING

Hur fungerar fordonsköparna?

1. Kostnadsfri online-värderingen utan bindning


Ange ditt regnummer i fordonsköparna värderingsformulär. Vi skickar inom 24 timmar en kostnadsfri bilvärdering till din mejladress. Vi boka därefter en tid för manuell värdering och du får ett prisförslag av oss. Mail: info@fordonskoparna.se eller telefon 0700 05 08 46.
Värdera din bil Här!