Är det vanligt att sälja bilen online 2024?

Är det vanligt att sälja bilen online 2024?

Vi befinner oss i en tid där digitaliseringen har revolutionerat våra liv på många olika sätt. Allt från shopping och banktjänster till kommunikation och nu har även bilförsäljning flyttat in i den digitala världen. På fordonskoparna.se är vi en del av denna förändring och har varit den i några år nu.

Vilka bilförsäkringar behövs? En guide

Vilka bilförsäkringar behövs? En guide

Att äga en bil är en praktisk och bekväm lösning för många. Det ger dig friheten att resa när du vill och var du vill. Men när du äger och kör en bil är det viktigt att förstå vilka bilförsäkringar som behövs för att skydda både dig själv och andra trafikanter. Just därför kommer vi att utforska de olika typerna av bilförsäkringar som är tillgängliga i Sverige och vilka försäkringar du bör överväga att ha. Utöver detta kommer vi även att lyfta hur du säljer en bil med vagnskada på bästa möjliga sätt!

Så går ett ägarbyte på begagnad bil till

Så går ett ägarbyte på begagnad bil till

Att sälja eller köpa en begagnad bil är en spännande upplevelse, men det innebär också en del administrativa moment. Ett viktigt steg i denna process är ägarbytet. I det här blogginlägget kommer vi att gå igenom hur ett ägarbyte på en begagnad bil går till, vilka alternativ som finns tillgängliga och hur lång tid det tar att genomföra det.

Hur fungerar värdeminskning av bil?

Hur fungerar värdeminskning av bil?

Att förstå värdeminskning är en viktig aspekt när man köper en bil eller planerar att sälja en begagnad. Det är en naturlig process som alla bilar går igenom, och den kan ha stor påverkan på din ekonomi. I detta blogginlägg kommer vi att titta närmare på vad värdeminskning av en bil är, hur den går till, och hur du kan räkna ut ungefär hur mycket din bil tappar i värde över tid.