Sälj motorcyklar

När du ska sälja din motorcykel eller lätt MC så har du kommit rätt om du säker en snabb och enkel affär, för att sedan jämföra och avgöra värdet på din egen bil. Vi gör en gratis värdering av fordonet. skulle kunna vara värd, men vad är bilen värd egentligen?

RING OSS NU 

ENKELT & SMIDIGT - SPARA TID

Utbetalningen görs direkt på plats

VI KOMMER TILL DIG

Vi hämtar din Lätt MC / MC på plats!

KONTAKTA OSS DIREKT

Få en gratis bilvärdering och ett prisförslag

VI KÖPER ALLA MOTOCYKEL OCH LÄTT MC - FÅ ETT PRISFÖRSLAG DIREKT!

Vill du veta ditt fordonspris direkt?

SÄLJ DITT FORDON DIREKT!

SÄLJ BEGAGNAD MOTORCYKEL & LÄTT MC

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE MOTORCYKLAR

Har en lätt motorcykel du vill sälja köper vi den av dig utan omsvep. Din MC kan även ha fel och brister som vi inte bryr oss om utan har ditt fordon de rätta förutsättningarna köper vi det så du kan göra annat för pengarna. Du får också pengarna direkt in på kontot. Vi köper alla slags fordon och betalar på plats.

Har du en bil eller en MC som kan vara både lätt eller tung motorcykel kan vi köpa din bil eller MC idag. Vi köper fordon av alla slag och typer och även defekta och avställda fordon är av intresse för oss. Du behöver bara lämna lite information om ditt fordon så sköter vi resten. Lämna en kost beskrivning av ditt fordons skick, eventuella fel samt årsmodell, märke och registreringsnummer så återkommer en av våra försäljare inom kort. Behöver du hämtning av ditt fordon så sköter vi även det från att bärga till att ta in för en översyn. Vi lämnar även en kostnadsfri värdering av ditt fordon och ett prisförslag om du vill sälja det. Kontakta oss idag om du har ett fordon du vill sälja!


Sälj begagnad motorcykel snabbt och enkelt
Vi köper din begagnade MC - Sälj direkt!

VI KÖPER ÄVEN DEFEKTA OCH TRASIGA MOTOCYKLAR

VI KÖPER ALLA TRASIG ELLER DEFEKTA MC

Har du EN MC som du inte använder men som står och kostar pengar? Betalar du kanske olika försäkringar och den obligatoriska trafikförsäkringen som tickar på. Då kan vi hjälpa dig att bli av med bilen. Vi köper som sagt även fordon som är avställda och obesmittade och har skavanker av olika slag såsom småfel och plåtskador. På så sätt slipper du göra dyra reparationer innan du ska sälja ditt fordon och som ofta äter upp hela marginalen.

SÄLJ DIN MOTORCYKEL SNABBT!  VI KÖPER ALLA FORDON OVASETT SKICK!

Går du i funderingar att sälja din MC eller bil? Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering och ett prisförslag på ditt fordon efter marknadsmässiga beräkningar. Vi lämnar alltid ett opartiskt och marknadsmässigt pris för ditt fordon så du kan gå nöjd från affären. Vi gör en kostnadsfri värderingar av ditt fordon och lämnar dig en prisuppgift så du kan få en bedömning av vad ditt fordon är värt. Du behöver bara lämna lite allmän information så återkommer vi med en värdering av ditt fordon och ett bud att köpa det så du kan ta ställning till. Vår tjänst är helt kostnadsfri.


 

Går du i tankarna att sälja din AWD?

Har du en lätt motorcykel eller en motorcykel av det tyngre slaget så köper vi den obesiktad och begagnad. Ja, även trasig i vissa fall. VI hämtar din motorcykel vart i landet du än befinner dig och du har pengarna på ditt konto inom 24-timmar. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av ditt fordon.
Trött på oseriösa och krångliga köpare som i slutänden inte köper ditt fordon? VI sköter hela affären åt dig från att ombesörja att ditt fordon värderas, tas om hand och vi köper det i befintligt skick enligt gällande marknadspris. Det fungerar så att du fyller i dina registreringsuppgifter om din MC och vilket skick den är i sen gör vi en kostnadsfri beräkning av fordonets värde och erbjuder dig en förmånlig summa som du kan få in på ditt bankkonto inom 24-timmar från att du kontaktar oss. Kontakta oss idag så köper vi ditt fordon imorgon.

Sälj din begagnade motorcykel - Snabbt och enkelt

Sälj din begagnade motorcykel för rätt pris!

Vi köper alla slags MC och motorcykel-modeller från Yamaha, Suzuki och Ducati – både nya som begagnade. Har du en motorcykel som står och inte används till exempel så är vi intresserade utav att köpa den även om det skulle vara något fel med den. Något vi avhjälper själva. På så sätt så säljer du ditt begagnade fordon till ett bättre pris och slipper stå för alla reparationer och lagningar osv. med service och eventuella besiktningar.
Om vi kommer överens om en affär efter värdering och överenskommelse med dig så erbjuder vi oss även att hämta upp ditt fordon var i Sverige det än befinner sig och transporterar det själva till Fordonsköparna hämtar ditt fordon var i Sverige det än står och ordnar så du får dina pengar snabbt, tryggt och enkelt.

Vi köper din MC - Motocykel och Lätt MC

SÄLJA MC SOM ÄR AVSTÄLLD

Sälj din avställda motocykel. Vi köper den även om den obesiktad eller ej körduglig inom vissa ramar. Vi lagar upp och reparerar ditt fordon och köper det om du sedan vill sälja det. Du får en värdering och ett prisförslag inom 24-timmar efter att du kontaktat oss.

SÄLJA MOTORCYKEL SOM ÄR OBESIKTAD

Sälj ditt beslutade eller obesiktade motorcykel idag så får du pengarna direkt i handen. Vi kan även bistå i att hämta upp ditt fordon om du själv inte kan köra det eller om det av andra anledningar inte är kördugligt. Kontakta oss idag för en snabb affär

SÄLJ MC SOM FICK NEDSLAG I BESIKTNINGEN

Fick du flera tvåor i besiktningen? Eller gick kanske inte ens ditt fordon igenom besiktningen? Ingen fara. Vi köper ditt MC-fordon och fixar de eventuella problem som finns så du kan ägna dig åt det du är bäst på. Kontakta oss idag så kan du ha pengarna på kontot i morgon.

Hade en äldre lätt motorcykel som bara stod och hade inte tid att fixa med allt. Skönt att göra en snabb affär när det behövs!

Hade en äldre lätt motorcykel som bara stod och hade inte tid att fixa med allt. Skönt att göra en snabb affär när det behövs!

HUR UTFÖR VI EN FORDONSVÄRDERING

Hur fungerar fordonsköparna?

1. Kostnadsfri online-värderingen utan bindning


Ange ditt regnummer i fordonsköparna värderingsformulär. Vi skickar inom 24 timmar en kostnadsfri bilvärdering till din mejladress. Vi boka därefter en tid för manuell värdering och du får ett prisförslag av oss. Mail: info@fordonskoparna.se eller telefon 0700 05 08 46
Värdera din bil Här!