Få betalt direkt

Vi värderar &
köper Begagnade
bilar

Vi köper din
Bil Uppsala

Vi hjälper dig med hela bilaffären, så slipper du det jobbet! Få en kostnadsfri bilvärdering - Svar inom 1 timme!

Vill du sälja din bil snabbt och enkelt? Vi köper din bil som den är, oavsett om den är defekt, trasig, körförbud eller till och med om bilen står på en verkstad! - så köper vi den.

OBS! Tillsammans så ordnar vi köpeavtal och ägarbyte samt betalar direkt på plats! Bilhämtning gör vi i hela landet!

ENKELT & SMIDIGT - SPARA TID

Utbetalningen görs direkt på plats

VI KOMMER TILL DIG

Vi hämtar ditt fordon i dag!

KONTAKTA OSS DIREKT

Få en gratis bilvärdering och prisförslag

VI KÖPER DIN BIL UPPSALA - GRATIS BILVÄRDERING

Sälj bilen direkt - Prisförslag på 15 minuter

VILL DU VETA DITT FORDONSPRIS DIREKT?

SÄLJ DITT FORDON DIREKT!

Sälja begagnade fordon i Uppsala? Vi köper obesiktade, avställda eller med körförbud!

VI KÖPER DIN BIL I UPPSALA

Sälj ditt fordon i Uppsala - Bil,  Elbil eller Husvagn

Vill du sälja ditt fordon enkelt och smidigt? Vi köper din bil Uppsala och hämtar den på plats för att du ska slippa ordna med allt. När du vill du sälja ditt fordon i Uppsalaområdet kan vi lätt och snabbt ta hand om affären från början till slut utan krångel och oseriösa bilförsäljare? Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering. Vi köper även delvis defekta fordon och arbetsbilar och åtgärdar själva felen så du slipper tänka på kostsamma mekanikerbesök som kan kosta din vinsten när du säljer bilen. Fordonsköparna.se köper och hämtar bilar i Uppsala. Vi hämtar inte bara bilar utan även lastbilar och andra arbetsfordon, ATV:s och terrängfordon, mopeder och motorcyklar.

Sälj bilen snabbt i Uppsala

Sälja begagnade fordon? Vi köper obesiktad, avställda, trasiga eller med körförbud!!

Sälja begagnad bil Uppsala

VILKET VÄRDE HAR DIN BEGAGNADE BIL?

Fordonsköparna.se är ett nätbaserat företag som köper bilar till marknaden mest förmånliga priser. Vi köperbegagnade och gamla fordon, också nya och bättre begagnade fordon som bilar, elbilar, husvagnar till bra priser.

Gör en kostnadsfri värdering online och få ett prisförslag inom 15 minuter. Du förbinder dig inte till något, vår tjänst är helt gratis.

Vi ger dig ett bud som du kan välja att acceptera eller inte, om du accepterar vårt bud, så är det en smidig och enkel bilaffär för dig! 

Vi gör hela jobbet åt dig, vi hämtar bilar i hela Uppsala med omnejd.

vi köper bilar ovasett skick i uppsala

Vi köper din bil oavsett skick Uppsala

ALLA BILAR KÖPES FÖR RÄTT PRIS.

Vi köper din bil oavsett skick i Uppsala, har du en avställd, obesiktad, trasig eller som inte gick igenom besiktningen? Som bara står och skräpar eller tar plats? Vi köper begagnade, trasiga, gamla, nya, defekta till rätt pris. Vill du sälja ditt fordon? Kontakta oss idag så kan du ha pengar på plats för en snabbaffär!

Så snart vi hinner processa din fråga så återkommer vi med ett prisförslags som du kan acceptera eller inte. Det kostar dig ingenting att anlita oss och vi erbjuder även hämtning i hela Sverige.

Vi hämtar bilar och lastbilar samt andra transportbilar och arbetsmaskiner i Uppsala med dess kranskommuner och orter. Kontakta fördonsköparna.se

Bilar köpes Uppsala

Fordonsköparna din lokala bilhandlare

Frågor & Svar om sälja bil Uppsala

Vart kan jag sälja min begagnade bil?

Fordonsköparna är en bilhandlare som köper och säljer bilar. De köper bilar och fordon i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Gävle, Västerås, Örebro och Uppsala. Fordonsköparna köper bilar av alla typer, åldrar och märken och från alla områden i landet. Fordonsköparna är intresserade av att köpa din bil oberoende av dess skick och utrustning. Fordonsköparna ger ett snabbt och enkelt svar på frågan: "Vart kan jag sälja min bil?". Fordonsköparna är en seriös aktör på marknaden och har lång erfarenhet av att köpa bilar. Fordonsköparna betalar alltid i pengar direkt till banken när du säljer din bil till dem. Säljaren behöver inte förbereda något eller ta hand om något efteråt, Fordonskoparna tar hand om allt. Fordonskoparna är ett bra val för den som vill sälja sin bil snabbt, enkelt och tryggt.

Image

Vi gör det enkelt att sälja bilen?

Vi HÄMTAR DITT BEG. FORDON 

Vi säljer ditt fordon snabbt!  Vi hämtar fordon i  hela Uppsala, Enköping, Heby, Knivsta, Tierp, Håbo, Älvkarleby, Travenberg, Tensta (Uppsala kommun), Tuna (Bälinge sockel med onmejd. Kontakta oss idag så hämtar vi din bil kostnadsfritt.

Andra städer vi hämtar bilar och fordon:

Sälja bil Stockholm >        Sälja bil Gävle>

Sälja bil Göteborg >           Sälja bil Örebro>

Sälja bil Malmö>                Sälja bil Västerås>

Bilar köpes Uppsala

VI KÖPER DIN BEGAGNADE BIL IDAG!

Det spelar ingen roll vilken årsmodell eller biltyp du har. Vi köper fordon som Volvo, Saab, Kia, Toyota, Mini Cooper, Lexus, Jaguar, Jeep, Chevrolet, Alfa Romeo, Ford, Mercedes, BMW, Skoda, SEAT, Audi och Porsche samt andra fordon som elbilar Tesla , husvagnar Kabe, Adria, Knaus och Polar och och maskiner av olika slag. Om du vill sälja din bil i Uppsala kan vi hjälpa dig med det. Vi på Fordonsköparna.se har varit i branschen i många år och vet exakt vad en begagnad bil är värd. Om du funderar på att sälja din bil vid en snabb affär, tveka inte att kontakta oss idag för en gratis värdering!

Köper bilar i Uppsala - snabbt!

Vi är ledande aktörer inom fordonsbranschen.

Vårt företag erbjuder en mycket bra affär om bilar, till säljare i Uppsala. Vi kommer att utvärdera varje punkt på ett fordon som ni har, om vi har några. Med ett registreingsnummer kommer vi att kunna registrera alla aspekter av fordonets historia.

Desto tydligare beskrivning av fordonets historia och befintliga skick när du fylleri formuläret gör det enklare för oss att ge rätt prisförslag utefter fordonets värde. Värdera din bil

Sälj din bil i Uppsala idag – enkelt!

Det vi tittar på är:

När du tittar på bilmärken, kan du hitta vissa bilmärken har sekundärt värde. Anledningen är till stor del att tillverkarna tillverkar bilar som har stabiliserat delar som enbart tillverkas i fabriken. Sen kollar vi bilarnas skick utvädigt som repor, krockskador, lackens finish och invändigt som slitage på intreiör och klädsel mm. Även med många mil kan begagnade bilar vara i gott skick. Naturligtvis kommer den bilägare som tar hand om sin bil, få bättre pris för sin bil.