Sälj defekta bilar

- 3 enkla steg

Sälja bilen snabbt och enkelt

Hur snabbt vill du sälja din bil?

Därför ska du välja oss?

DIREKT Betalning

Vi använder oss av trygga betallösningar! Pengarna på kontot direkt.

Trygg bilaffär

Sälja din bil snabbt & enkelt och slippa allt besvär? En trygg bilaffär.

Bilhämtning

Gratis bilhämtning för en snabb & enkel bilaffär. Boka upphämtning online. (Hämtas inom 24H).

Snabbt Prisförslag

Värdera din bil online hos oss och få ett kostnadsfritt prisförslag inom 15 min.

Sälj defekta & trasiga bilar till bilhandlare

Sälj ditt fordon redan idag! Snabbt, Smidigt & Enkelt - Vi betalar direkt över telefon.

Image

Fordonsköparna

Sälj din begagnade bil

Vill du sälja ditt gamla fordon? Vi köper alla märken och modeller av begagnade bilar, lastbilar och företagsbilar samt ger dig största möjliga värde för ditt fordon.

Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och erbjuda en problemfri bilaffär. För att uppfylla dina krav erbjuder vi även gratis hämtning av fordon eller bilar.

Om du vill sälja din begagnade bil är Fordonsköparna.se rätt ställe att gå till. Vi följer dig genom varje steg i vår takt och ger dig bästa möjliga affär.

Fordonsköparna

sälja defekt bil Gävle

Gävle är en stad som ligger på gränsen mellan Norrland och Värmland i Sverige. Vi köper din skadade, defekta eller trasiga bil eller fordon i Gävle. Vi ger ett rimligt pris för din skadade, defekta eller föråldrade bil eller fordon oavsett märke, modell, ålder eller skick inom 15 minuter. Om du dessutom vill sälja din bil snabbt och smärtfritt är vi företaget du ska ringa! Vi är Gävles största bilköpare och arbetar hårt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att sälja ditt gamla vrak.

Image
Image

Fordonsköparna

Sälj trasig bil för bästa priset

Vi inser att det kan vara stressigt att sälja bilen som behöver besiktas eller som inte har servats, därför har vi utformat webbplatsen fordonsköparna.se för att den ska vara så enkel och okomplicerad som möjligt. Fyll bara i informationen om ditt fordon på vår webbplats, så ger vi dig en kostnadsfritt prisförsalg inom 15 minuter. Om du accepterar vårt erbjudande kommer vi till dig och hämtar din bil; du får betalt där och då. Vi sköter till och med allt pappersarbete åt dig!

Bilhandlare Stockholm

Vanliga frågor

Fördelar med att sälja bil till bilhandlare?

Ni förhandlar om priset och undertecknar avtalen. När det är färdigt så betalar bilhandlaren er och när är transaktionen avslutad så är billaffären avklarad. Om bilhandlaren vet att du kommer att köpa ett nytt fordon på samma ställe kan han vara beredd att erbjuda dig ett bättre pris för din begagnade bil. En bilhandlare tillhandarhåller även bilhämtning och betalning av skulder på fordonet.

sälja bil till bilhandlare
Image

Snabb Bilhämtning

Vi hämtar ditt fordon i varje stad

Sälj ditt fordon direkt, redan idag! Vi köper alla fordon till marknadspriser. Vi erbjuder dig en enkel, snabb och trygg bilaffär utan en massa krångel!