Sälj elbilar & elfordon

Äger du en begagnad, trasig eller ny Elbil? Har du tänkt att sälja avställd & obesiktad Elfordon? Vi köper alla elbilar oavsett skick snabbt och enkelt! Kontakta oss för kostnadsfri bilvärdering så du får ett prisförslag direkt!

RING OSS NU 

FÅ HJÄLP MED EN

Enkel & smidig fordonsaffär - Vi betalar på plats!

VI KOMMER TILL DIG

Vi hämtar din elbil på plats i Sverige

KONTAKTA OSS DIREKT

Få en gratis bilvärdering och ett prisförslag direkt

SÄLJ DIN ELBIL DIREKT - KOSTNADSFRI BILVÄRDERING

VILL DU VETA DITT FORDONSPRIS DIREKT?

SÄLJ DITT FORDON DIREKT!

BEGAGNADE HYBRIDBIL - ELBILAR SOM VI KÖPER

VI KÖPER DIN ELBIL & ELFORDON FÖR BÄSTA PRIS

Har du en elbil, elcykel, Segway eller något annat eldrivet fordon som du vill sälja kan vi köpa det efter vi gjort en värdering av det eldrivna fordonet. Vi gör den kostnadsfritt och du behöver inte ingå avtal med oss eller bli bunden på annat sätt. Vi ombesörjer även transport om det behövs oavsett var i landet du befinner dig.

Sälj din begagnade uppladdningsbara EL-bil eller EL-fordon

Fordonsförsäljarna hjälper dig genom hela processen med att sälja ditt elfordon och ger dig en kostnadsfri och opartisk värdering av ditt fordon. Vi köper ditt fordon i befintligt skick även om det skulle ha vissa skönhetsfel eller skavanker eller kanske inte ens är besiktad så kan vi ta hand om din bil och omsätta den i pengar in på ditt bankkonto inom 24-timmar. Vi köper både nya elbilar och elfordon som begagnade med några år på nacken. Går du i funderingarna på att köpa ett nyare och mer effektivt elfordon köper vi din gamla så du kan lägga pengarna på ett nytt elfordon oavsett om du har en elbil, en eldriven cykel eller ett annat elfordon.


 

vilka elbilar finns att köpa i sverige
vilka elbilar finns att köpa i sverige

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE LÄTTA LASTBILAR

Lätt Lastbil Behöver du en ny arbetshäst? Har du en eller flera lastbilar stående du inte använder och som bara kostar pengar? Vi köper lastbilar i befintligt skick. Även obesiktade lätta lastbilar och lastbilar som kan ha några år på nacken och även några skönhetsfläckar. Vi köper ditt fordon enkelt och smidigt och hämtar det direkt på plats så kan du köpa ett nytt fordon eller göra annat med dina pengar snabbt, enkelt och tryggt.Få ett prisförslag inom 24-timmar efter att du kontaktat någon av våra säljare.

begagnade elbilar i sverige - Sälj till rätt pris

VI KÖPER DIN MILJÖBIL SNABBT!
Vad är en miljöbil? Gas, etanol och vätedrivna

En miljöbil drivs av miljöbränslen som el, etanol, biogas eller andra förnybara drivmedel. En miljöbil kan även vara en väldigt bensin- eller dieselsnål bil. Att ha en miljöbil eller miljöfordon som förmånsbeskattad företagsbil ger prisrabatt på förmånsvärdet. Den största nedsättningen får bilar som kan drivas på naturgas, biogas, el- och laddhybrider. Även bilar som går på andra miljödrivmedel kan få en viss nedsättning om de är dyrare i inköp än en jämförbar icke miljöbil.

SÄLJ LÄTT LASTBIL DIREKT!  VI KÖPER DIN LASTBIL OVASETT SKICK!

Dags att byta ut min arbetshäst till en nyare modell, behövde sälja snabbt och jag är förvånad över hur enkelt och smidigt allt gick. Tack för snabb affär och hjälpen!

Skönt att bli av med min gamle lastbil sanbbt och enkelt! Tog kontakt och vi kom överens direkt om bilpriset. Gillade attt jag kunde få svar direkt från online Chatten!

HUR UTFÖR VI EN FORDONSVÄRDERING

Hur fungerar fordonsköparna?
1. Kostnadsfri online-värderingen utan bindning
Ange ditt regnummer i fordonsköparna värderingsformulär. Vi skickar inom 24 timmar en kostnadsfri bilvärdering till din mejladress. Vi boka därefter en tid för manuell värdering och du får ett prisförslag av oss. Mail: info@fordonskoparna.se eller telefon 0707-4545454.
Värdera din bil Här!