Sälj lastbilar

Äger du en begagnad, trasig eller defekt Lätt lastbil? Har du tänkt att sälja avställd & obesiktad Lastbil? Vi köper alla lätta lastbilar oavsett skick snabbt och enkelt! Kontakta oss för kostnadsfri bilvärdering så du får ett prisförslag direkt!

RING OSS NU 

FÅ HJÄLP MED EN

Enkel & smidig fordonsaffär - Vi betalar på plats!

VI KOMMER TILL DIG

Vi hämtar din lastbil på plats i Sverige

KONTAKTA OSS DIREKT

Få en gratis bilvärdering och ett prisförslag direkt

VILL DU VETA DITT FORDONSPRIS DIREKT?

SÄLJ DITT FORDON DIREKT!

BEGAGNADE LÄTTA LASTBILAR SOM VI KÖPER

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE LÄTTA LASTBILAR

Lätt Lastbil Behöver du en ny arbetshäst? Har du en eller flera lastbilar stående du inte använder och som bara kostar pengar? Vi köper lastbilar i befintligt skick. Även obesiktade lätta lastbilar och lastbilar som kan ha några år på nacken och även några skönhetsfläckar. Vi köper ditt fordon enkelt och smidigt och hämtar det direkt på plats så kan du köpa ett nytt fordon eller göra annat med dina pengar snabbt, enkelt och tryggt.Få ett prisförslag inom 24-timmar efter att du kontaktat någon av våra säljare. Lämna gärna en intresseanmälan där du kostnadsfritt fyller i dina kontaktuppgifter och din lastbils registreringsnummer och övrig information som kan ha betydelse för oss.

Vill du sälja din lastbil snabbt och enkelt?

Har du råkat ut för oseriösa bilförsäljare och dyra mellanhänder? Slipp krångel och gör affären genom oss så sköter vi både det praktiska med eventuella fel och skavanker. Vi tar också hand om ägarbytet så du slipper det formella arbetat med att sälja lastbilen. Vi har tand om bilaffären åt dig så du slipper – Låt oss fixa upp din bil till den rättvisa den förtjänar. Vi har ett enkelt och smidigt system att ta hand om fordon och våra kanaler gör det enkelt att sälja bilen omgående utan krångel och problem.


 

Sälj din lätta lastbil snabbt och enkelt
Sälj din lätta lastbil snabbt och enkelt

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE LÄTTA LASTBILAR

Lätt Lastbil Behöver du en ny arbetshäst? Har du en eller flera lastbilar stående du inte använder och som bara kostar pengar? Vi köper lastbilar i befintligt skick. Även obesiktade lätta lastbilar och lastbilar som kan ha några år på nacken och även några skönhetsfläckar. Vi köper ditt fordon enkelt och smidigt och hämtar det direkt på plats så kan du köpa ett nytt fordon eller göra annat med dina pengar snabbt, enkelt och tryggt.Få ett prisförslag inom 24-timmar efter att du kontaktat någon av våra säljare.

SÄLJ LÄTT LASTBIL DIREKT!  VI KÖPER DIN LASTBIL OVASETT SKICK!

VI KÖPER ÄVEN DEFEKTA OCH TRASIGA LASTBILAR

SÄLJ LÄTT LASTBIL DIREKT!  VI KÖPER DIN LASTBIL OVASETT SKICK!

Vi på fordonsköparna.se köper alla maskiner och arbetsfordon samt lätta lastbilar oavsett om det är defekta lastbilar, avställda eller till och med lastbilar med körförbud. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av din lastbil eller arbetsfordon. Vi köper alla märken, årsmodeller och fordon av alla skick. Har du ett fordon du vill bli av med företrädelsevis en lastbil eller ett terrängfordon, lastmaskin eller entreprenadfordon så köper vi ditt fordon efter att vi värderat det och gjort en okulär besiktning av fordonet. Även om ditt fordon har defekter och andra fel kan vi åtgärda dem så du slipper krånglet med att sälja bilen. Det ska vara enkelt att sälja sin bil och vi gör det enkelt för konsumenter att omsätta sitt fordon i pengar oavsett vilket fordon som utannonseras.

SÄLJ LÄTT LASTBIL DIREKT!  VI KÖPER DIN LASTBIL OVASETT SKICK!

VI KÖPER ÄVEN DEFEKTA OCH TRASIGA LASTBILAR

Vi på fordonsköparna.se köper alla maskiner och arbetsfordon samt lätta lastbilar oavsett om det är defekta lastbilar, avställda eller till och med lastbilar med körförbud. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av din lastbil eller arbetsfordon. Vi köper alla märken, årsmodeller och fordon av alla skick. Har du ett fordon du vill bli av med företrädelsevis en lastbil eller ett terrängfordon, lastmaskin eller entreprenadfordon så köper vi ditt fordon efter att vi värderat det och gjort en okulär besiktning av fordonet. Även om ditt fordon har defekter och andra fel kan vi åtgärda dem så du slipper krånglet med att sälja bilen. Det ska vara enkelt att sälja sin bil och vi gör det enkelt för konsumenter att sälja sin lastbil och få pengar i handen oavsett vilket skick och årsmodell på ditt fordon.

Går du i tankarna att sälja din lätta lastbil?

Vi köper avställda, obesiktade och oregistrerade lätt lastbil och tyngre lastbilar som kan ha stått och fått lite rost på sig. Även om din lastbil inte fungerar kan vi göra en kostnadsfri analys av ditt fordon och hjälpa dig att sälja det så du slipper stå för risk och ansvarsdelen om något skulle vara fel på fordonet. VI köper även in nya och begagnade lastbilar av olika märken som Volvo och SAAB Scania som har några år på nacken. Vi har också in Pick-ups och skåpbilar som Mercedes, Volkswagen Caddy, Nissan, Toyota, Navarra och Ford. Lämna en anmälan om din bil så återkommer vi direkt med en saklig och opartisk värdering av din lastbil eller pick-up. Vi kan även hämta upp din lastbil eller skåpbil och tyngre fordon var än i landet den befinner sig och vi ombesörjer för att den kommer till oss så du kan köpa ett nytt fordon såsom skåpbil, lättlastbil, transporter och transit och vill byta upp dig?

Image

Vi även hämtar lastbilen utan kostnad oavsett var i landet den står!

Lätt Lastbil Behöver du en ny arbetshäst? Har du en eller flera lastbilar stående du inte använder och som bara kostar pengar? Vi köper lastbilar i befintligt skick. Även obesiktade lätta lastbilar och lastbilar som kan ha några år på nacken och även några skönhetsfläckar. Vi köper ditt fordon enkelt och smidigt och hämtar det direkt på plats så kan du köpa ett nytt fordon eller göra annat med dina pengar snabbt, enkelt och tryggt. Få ett prisförslag inom 24-timmar efter att du kontaktat någon av våra säljare. Lämna gärna en intresseanmälan där du kostnadsfritt fyller i dina kontaktuppgifter och din lastbils registreringsnummer och övrig information som kan ha betydelse för oss

Sälja lätt lastbil i stockholm

SÄLJA EN LÄTT LASTBIL SOM ÄR AVSTÄLLD

Du kan välja att sälja din avställda lastbil eller obesiktade lastbil enkelt och snabbt genom oss. VI köper avställda, obesiktade och även fordon med körförbud och ordnar upp den själva så du slipper betala onödiga och marginalknäckande betalningar som ställer din bilaffär på sin kant.

SÄLJA EN LÄTT LASTBIL SOM ÄR OBESIKTAD

Behöver du snabbt pengar och har ett fordon du tror vi kan vara intresserade utav? Kontakta oss direkt för en kostnadsfri värdering som du helt kan välja att acceptera eller förkasta. Värderingen får du gratis och kan behålla till senare tillfälle.

SÄLJA EN LÄTT LASTBIL SOM FICK NEDSLAG I BESIKTNINGEN

Har du körförbud eller andra problem som gör att du inte kan framföra ditt fordon i trafik så hämtar vi det på plats. Vi hämtar upp bilar och andra fordon i hela Sverige så du även slipper tänka på transportkostnader m.m. Sälj din lastbil snabbt och enkelt samt vi hämtar den på plats.

Dags att byta ut min arbetshäst till en nyare modell, behövde sälja snabbt och jag är förvånad över hur enkelt och smidigt allt gick. Tack för snabb affär och hjälpen!

Skönt att bli av med min gamle lastbil sanbbt och enkelt! Tog kontakt och vi kom överens direkt om bilpriset. Gillade attt jag kunde få svar direkt från online Chatten!

HUR UTFÖR VI EN FORDONSVÄRDERING

Hur fungerar fordonsköparna?

1. Kostnadsfri online-värderingen utan bindning


Ange ditt regnummer i fordonsköparna värderingsformulär. Vi skickar inom 24 timmar en kostnadsfri bilvärdering till din mejladress. Vi boka därefter en tid för manuell värdering och du får ett prisförslag av oss. Mail: info@fordonskoparna.se eller telefon 0700 05 08 46.
Värdera din bil Här!