SÄLJ DITT FORDON TRYGGT I 3 ENKLA STEG

Vill du sälja ditt fordon? Oavsett om du har en bil, lastbil, motorcykel eller husbil kan du följa dessa tre enkla steg för att få igång processen och slutföra försäljningen på ett säkert och snabbt sätt.

VÄRDERA DIN BIL HOS OSS

1. Genom att fylla i formuläret på vår hemsida med ditt fordons miltantal och registreringsnummer samt allmänna uppgifter så har du redan gjort det du behöver sen sköter vi resten och du får ett prisförslag inom 24-timmar tillsammans med ett marknadsmässigt bud för ditt fordon.

garanti.png

NÖJDHETSGARANTI

2. Du får alltid en marknadsmässig värdering av oss och vi står för kontrollbesiktning helt kostnadsfritt, vid ett eventuell köp så hjälper vi dig hela vägen genom köpet, snabbt, enkelt och tryggt. Vi bestämmer tid för där en av våra fordonsexperter gör en  fysisk kontroll av bilen.


Ring Nu! 

VI HÄMTAR DIN BIL

3. Kommer vi överens om att köpa din bil har vi en trygg, effektiv och enkelt hantering där vi även vid behov hämtar din bil var i Sverige den än är. När du sedan bekräftat vårt prisförslag har du pengarna på ditt konto direkt!


Bilhämtning! 

kop-bil-gavle.jpg
bilhandlare-stockholm.png

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN

Fordonsköparna.se har lång erfarenhet i fordonsbranschen och köper begagnade fordon som bilar, lastbilar, husbilar, terrrängfordon, motorcyklar, elbilar, båtar och andra fordon med motor eller hjul. Vi ger marknadsmässiga priser och följer marknadsindex via blocket och andra forum som kvalificerar priser på fordon.

Vi värderar, inspekterar för att ge Rätt pris för ditt fordon. Gör det enkelt för dig och kontakat oss redan i dag för ett 100% gratsi prisförslag på din nya eller gamla bil, SUV, lastbil eller MC. Fyll i formuläret eller ring oss direkt, vi vill kunna tillhandahålla bäst kundsupport och finns även Chatt Online så välkommen att sälja ditt fordon snabbt, enkelt och tryggt! Vi hämtar fordon i hela Sverige och du slipper allt krångel och tjafs. Välkommen till Fordonsköparna.se

 

BIL & SUV

Vi köper bilar eller SUV:ar i befintligt skick. Obesiktad eller avställd, vi är intresserade av alla slags fordon vid en snabb, enkel och trygg affär.

LÄTT LASTBIL

Sälj din begangande lastbil eller lätt lastbil, obesiktade eller lastbilar som har nårga mil körda. Vi köper din lastbil direkt, utan krångel eller oseriösa intressenter. Få ett prisförslag inom 25 tim. 100% gratis.

TRANSPORT & TRANSIT

Vi köper begagnade transport -och yrkesfordon. Alla typer av transit, caddy eller andra skåpbilar i befintligt skick och hämtar den på plats.

HUSBIL & HUSVAGN

Sälj din begagnade långmilare till oss. Vi köper husvagn eller husbil i befintligt skick. Vi köper trailer och släp och båttraliers. Kontakta oss redan idag!

AWD & TERRÄNGFORDON

Sälj din terränghjuling eller AWD begagnade eller nyare. Vi köper din AWD eller ditt terrängfordon direkt och hämtar i hela Sverige.

LÄTT MC & MOTORCYCKEL

Vi köper din begagnade motorcykel eller lätt MC vid en enkel, snabb och trygg affär. Sälj din MC inom 24 timmar 100% gratis!

MOPED & MOTORCROSS

Sälj din beg. moped, motorcross eller EU-moppe. Vi köper alla märken av moppar och motocross. Ring oss idag och få ett 100% gratis prisförslag.

ELBIL & ELFORDON

Sälj ditt elfordon som elbil, elmoped, elcykel, Segway och andra uppladdningsbara fordon. Vi hämtar och betalar direkt på plats, snabbt, enkelt och tryggt,

Få bilvärdering inom 24h  Gratis bilvärdering - Klicka här!