sälja bil
till bilhandlare

- 3 enkla steg

Vi köper din bil - Din bilhandlare Stockholm

Vi köper din bil

Få HJÄLP GENOM HELA PROCESSEN

Fordonsköparna har lång erfarenhet i fordonsbranschen och köper begagnade fordon som bilar, lastbilar, husbilar, terrräng-fordon, motorcyklar, elbilar, båtar och andra fordon med motor eller hjul. Vi ger marknadsmässiga priser och följer marknadsindex via blocket och andra forum som kvalificerar priser på fordon.

Vi värderar, inspekterar för att ge rätt pris för ditt fordon. Gör det enkelt för dig och kontakat oss redan i dag för ett 100% gratis prisförslag på din nya eller gamla bil, SUV, lastbil eller MC. Fyll i formuläret eller ring oss direkt, vi vill kunna tillhandahålla bäst kundsupport. Om du behöver sälja ditt fordon snabbt, enkelt och tryggt! Vi hämtar fordon i hela Sverige och du slipper allt krångel och tjafs. Välkommen till Fordonsköparna.se

Sälja bil till bilhandlare att tänka på?

Vi vet vad du behöver tänka på när du ska sälja din bil. Ring oss för mer info!

värdera din bil - Fordonsköparna

Värdera din bil

Missa inte! Gratis bilvärdering

Genom att fylla i formuläret på vår hemsida med ditt fordons milantal och registreringsnummer samt allmänna uppgifter så har du redan gjort det du behöver sen sköter vi resten och du får ett prisförslag inom 24-timmar tillsammans med ett marknadsmässigt bud för ditt fordon..

Sälj bilen nöjdkund

Vi köper din bil
med Nöjdhetsgaranti

Du får alltid en marknadsmässig värdering av oss och vi står för kontrollbesiktning helt kostnadsfritt, vid ett eventuell köp så hjälper vi dig hela vägen genom köpet, snabbt, enkelt och tryggt. Vi bestämmer tid för där en av våra fordonsexperter gör en fysisk kontroll av bilen.

sälja bil till bilhandlare att tänka på
 värdera din bil - Fordonsköparna

Vi hämtar din bil

Kommer vi överens om att köpa din bil har vi en trygg, effektiv och enkelt hantering där vi även vid behov hämtar din bil var i Sverige den än är. När du sedan bekräftat vårt prisförslag har du pengarna på ditt konto direkt!

Bilhandlare Stockholm

Vanliga frågor

Fördelar med att sälja bil till bilhandlare?

Ni förhandlar om priset och undertecknar avtalen. När det är färdigt så betalar bilhandlaren er och när är transaktionen avslutad så är billaffären avklarad. Om bilhandlaren vet att du kommer att köpa ett nytt fordon på samma ställe kan han vara beredd att erbjuda dig ett bättre pris för din begagnade bil. En bilhandlare tillhandarhåller även bilhämtning och betalning av skulder på fordonet.

sälja bil till bilhandlare