Få betalt direkt

Vi värderar &
köper Begagnade
bilar

Sälj bilar & fordon
i Örebro

Vi hjälper dig med hela bilaffären, så slipper du det jobbet! Få en kostnadsfri bilvärdering - Svar inom 15 minuter!

Vill du sälja din bil snabbt och enkelt? Vi köper din bil som den är, oavsett om den är defekt, trasig, körförbud eller till och med om bilen står på en verkstad! - så köper vi den.

OBS! Tillsammans så ordnar vi köpeavtal och ägarbyte samt betalar direkt på plats! Bilhämtning gör vi i hela landet!

 Vi köper ditt  fordon direkt!  

Få hjälp direkt - Vi hjälper dig!

  VI HÄMTAR & BETALAR PÅ PLATS !  

Vi hjälper dig med hela affären så slipper du det jobbet!

✅ Få en kostnadsfri bilvärdering och svar inom 1 timme!
✅ Vår fordonsexpert gör en snabbkontroll av fordonet.
✅   Tillsammans ordnar vi köpavtal samt ägarbyte
✅  Trygg betalning till din bank!
✅  Trasiga, Avställda, Gamla, Långmilare, Obesiktade köpes

Vi köper begagnadedefektatrasigagamlakrockadebilar snabbt

Vi köper din bil Örebro - Fordonsköparna.se

Hur snabbt vill du sälja din bil?

Därför ska du välja oss?

DIREKT Betalning

Vi använder oss av trygga betallösningar! Pengarna på kontot direkt.

Trygg bilaffär

Sälja din bil snabbt & enkelt och slippa allt besvär? En trygg bilaffär.

Bilhämtning

Gratis bilhämtning för en snabb & enkel bilaffär. Boka upphämtning online. (Hämtas inom 24H).

Snabbt Prisförslag

Värdera din bil online hos oss och få ett kostnadsfritt prisförslag inom 15 min.

Vi köper alla fordon

Snabbt, Smidigt & Enkelt!

Vi köper alla bilar oavsett skick! Sälj ditt fordon även om den står på verkstad, är obesiktad med körförbud! Du har allt att vinna och inget att förlora - Kontakta oss direkt! Få ditt fordon sålt på en gång! OBS! Vi köper bilar från år 2007 och framåt, med vissa undantag såsom sportbilar, cabriolet, automat-bilar samt andra äldre unika bilar.

Begagnade fordon

Vi köper ditt begagnade fordon i omnejd och erbjuder bilhämtning helt gratis.

Defekta fordon

Vi köper krockade och defekta bilar och erbjuder gratis bärgning helt gratis.

Gamla fordon

Sälj ditt gamla fordon som står och samlar dam i garaget. Vi hämtar den helt gratis

Avställda som belånade

Sälj bilen som är avställd, obesiktad eller har körförbud och kostar pengar!

Fordonsköparna din lokala bilhandlare

Frågor & Svar om sälja bil i Örebro

Vart kan jag sälja min beg bil?

Vi erbjuder en problemfri försäljningsprocess som ger dig det bästa priset för din bil. Vårt engagemang för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse innebär att vi samarbetar med dig för att bestämma det bästa sättet att sälja din bil. Vi tillhandahåller också en gratis värdering av din bil så att du vet exakt vad den är värd. Kontakta oss idag för att komma igång.

Sälja bilen örebro

Bilmodeller som vi köper mest av:

Volvo V70 | XC60 | S40 | XC90 | V90

 

Volvo: V40 | S90 | V90 | V60 | C70 | R design

 

Volkswagen Tigaun | Passat | Polo | Touran | Golf

 

Saab, Kia, Toyota, Mini Cooper

 

BMW M1 | M3 | M4 | M5 | M6

 

Audi A3 | A4 | A5 | A6 | A7

 

Alfa Romeo, Ford, Mercedes

 

Lexus, Jaguar, Jeep, Chevrolet

 

ŠKODA Fabia | Octavia | Superb |Kodiaq

 

Sälj Ditt Fordon Snabbt i Örebro- Gratis Värdering av Din Bil.

Sälj ditt fordon redan idag! Snabbt, Smidigt & Enkelt - Vi betalar direkt över telefon.

Image
Bilhandlar - Vi köper din bil

Bilhandlare Örebro

VI KÖPER DITT FORDON I ÖREBRO

Sälj ditt fordon i Örebro snabbt!

Sälj ditt fordon i Örebro till oss. Vi värderar och köper alla slags fordon som bilar, SUV:ar, lätta lastbilar, olika slags transport- och terrängbilar samt husvagnar, husbilar, motorcyklar, AWD, lätt och tung Mc, elbilar och elcyklar. Du kan sälja din bil oavsett vad det är för bilmärke, årsmodell och skick på den som defekta, trasiga, gammal, ny, sport eller en helt vanlig familjebil.

Även om du vill sälja gammal bil eller sälja skrotbil? Inga problem!  Alla bilar köpes och hämtas i hela Örebro med omnejd! Allt du behöver göra är enkelt! En kostnadsfri bilvärdering och glöm inte! Vi kan hämta bilen om du vill! Slipp tjafs & krångel! Vill du veta mer hur det funkar? Klicka här!

 

Sälja begagnad bil för bästa priset!

VÄRDERA DIN BEGAGNADE BIL

Begagnade bilar köpes som är avställda, körförbud samt obesiktad
Alla bilar köpes som är gamla och begagnade, kanske är bilen avställda, obesiktad, eller nya fordon. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering.  Slipp att själv annonsera ut din bil och få svar av oseriösa spekulanter. Hos oss får du betalt vad ditt fordon är värd. På vår hemsida kan du fylla i dina uppgifter och sedan får du ett uppskattat värde på ditt fordon inom 15 minuter.

Sälja begagnad bil Örebro

BILVÄRDERING PÅ BEGAGNADE BILAR
På Fordonsköparna.se värderas ditt fordon inom 15 minuter med ett uppskattat marknadsvärde. För att få ett pris som är helt korrekt måste vi göra en manuell värdering. Boka in en tid med oss för att göra denna värderingen så att du får reda på vad just ditt fordon är värd. Båda värderingar hos oss är helt gratis och kostar därmed ingenting för dig. Det är heller inte något säljtvång efter värdering. Du kan få en manuell värdering, ett prisförslag och sedan är det upp till dig om du accepterar detta pris och säljer ditt fordon till oss.
Image

Snabb Bilhämtning

Vi hämtar ditt fordon i varje stad

Sälj ditt fordon direkt, redan idag! Vi köper alla fordon till marknadspriser. Vi erbjuder dig en enkel, snabb och trygg bilaffär utan en massa krångel!

Sälj din bil idag - Oavsett problem

Vi vet att det kan vara stressigt att sälja en begagnad bil, så vi gör vårt bästa för att göra det så enkelt och stressfritt som möjligt för dig.

 

Ej besiktigad avställd eller körförbud

 

Bilen säljs i befintligt skick

 

Trasiga och defekta bilar köpes

 

Defekt växellåda, koppling och motor

 

Alla årsmodeller, miltal och märken

 

Krockad och krockade bilar

 

Värdering direkt

 

Ägarbyte & köpeavtal hjälper vi till med

 

Kostnadsfri rådgivning

 
Image

Alla bilar köpes

Sälj din begagnade bil

Om du vill sälja din begagnade bil i Örebro har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder en problemfri försäljningsprocess som ger dig det bästa priset för din bil. Vårt engagemang för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse innebär att vi samarbetar med dig för att bestämma det bästa sättet att sälja din bil. Vi tillhandahåller också en gratis värdering av din bil så att du vet exakt vad den är värd. Kontakta oss idag för att komma igång.

Få bästa bilpriset

sälja defekt bil Örebro

Har du en gammal bil som stått i garaget i flera år? Eller en bil som har varit med om en olycka och som inte längre är säker att köra? I så fall kanske du undrar vad du ska göra med den? Vi köper din defekta bil i Örebro med omnejd, vi är ett företag som specialiserat sig på att köpa defekta bilar. Så om du har en defekt bil i Örebro, tveka inte att kontakta detta företag och sälj den redan idag.

Image
Image

Din Bilhandlare Örebro

SÄLJA TRASIG BIL FÖR BÄSTA PRISET

Fordonsköparna.se är det bästa stället för att sälja din trasiga bil till bästa pris. Vi erbjuder ett snabbt, enkelt och bekvämt sätt att få ett rättvist marknadsvärde för ditt fordon. Vårt system för omedelbara onlineerbjudanden ger dig ett prisförslag i realtid för din bil, baserat på bilens årsmodell, märke, modell, körsträcka och skick. Dessutom hämtar vi din bil gratis och sköter allt pappersarbete. Så om du vill få mest pengar för din trasiga bil är Fordonsköparna.se rätt val. Kontakta oss i dag för att komma igån

Vi köper din bil oavsett skick Örebro

ALLA BILAR KÖPES
Vi köper din bil i befintlig skick oavsett var i Sverige du befinner dig. Vi köper bilar och andra motorfordon av alla dess slag. Vi värderar och hämtar din bil eller fordon på plats, smidigare kan det inte bli! Vi gör jobbet och du kan göra annat än hålla på med pappersarbete och jobbiga annonser som ska skrivas samt alla spekulanter som prutar och ger skamförslag. Om du godtar det prisförslag som vi ger till dig, så kommer en av våra fordonsexperter ditt du befinner dig och gör en snabb manuell kontroll att fordonets skick är som avtalat. Därefter så betalar vi på plats och du har pengarna på konto direkt, enkelt smidigt och tryggt.

Hur fungerar bilhämtning?

VI HÄMTAR I HELA ÖREBROS LÄN

Vi hämtar ditt begagnade fordon Vi köper även fordon från: Örebro, Askersund, Degerfors, Hallsberg, Hällefors, Karlskoga, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora.

Volvo V70, Volov XC60, Volvo XC70 Volvo XC90 Volvo R design

 

Andra städer vi hämtar bilar och fordon:

Vi köper alla bilmärken

VI KÖPER DIN BEGAGNADE BIL IDAG!
Vi köper nya som begagnade fordon och bilar med omnejd samt bilhämtning helt kostnadsfritt. Alla bilmärken och årsmodeller är av intresse och du får ett prisförslag inom 15-tminuter. Sälj din bil, SUV, kombi, sedan, Jeep som bilmärken Volvo, VW, Saab, Rover, Hyundai, Toyota, Skoda, Peugeot, Citroen, Alfa Romeo, Mercedes benz, Volkswagen, Fiat, Kia och BMW till oss. Vi köper även lastbilar, husvagnar och andra fordon. Har du en bil du vill sälja snabbt och enkelt? Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av din begagnade bil. Kontakta oss idag.

Varför sälja min bil till Fordonsköparna?

Det finns många anledningar att sälja din bil till oss, men här är bara några:

- Vi är snabba, enkla och bekväma: vi kommer till dig och hämtar din bil vid en tidpunkt som passar dig, och vi betalar kontant på plats.

- Vi är pålitliga: Vi har många års erfarenhet av att köpa och sälja bilar, så du kan vara säker på att du har att göra med experter.

- Vi är rättvisa: Vi ger alltid ett rättvist pris för din bil, oavsett märke, modell eller skick.

Så om du om du frågar dig själv "ska jag sälja min bil till en bilhandlare?", är svaret ja! Kontakta oss i dag för en kostnadsfri offert utan krav. Vi hjälper alltid gärna till!