Sälj husvagnar & husbilar

Äger du en begagnad, trasig eller defekt husvagn? Har du tänkt att sälja avställd & obesiktad husbil? Vi köper alla husvagnar & husbilar oavsett skick snabbt och enkelt! Kontakta oss för gratis bilvärdering så du får ett prisförslag direkt!

RING OSS NU 

FÅ HJÄLP MED EN

Enkel & smidig fordonsaffär - Vi betalar på plats!

VI KOMMER TILL DIG

Vi hämtar din husbil eller husvagn på plats i Sverige

KONTAKTA OSS DIREKT

Få en gratis bilvärdering och ett prisförslag direkt

Vi KÖPER DIN HUSBIL ELLER HUSVAGN - GRATIS BILVÄRDERING

Vill du veta ditt fordonspris direkt?

SÄLJ DITT FORDON DIREKT!

BEGAGNADE HUSVAGNAR & HUSBILAR SOM VI KÖPER

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE HUSBILAR & HUSVAGNAR

Vi på fordonsköparna.se köper husvagnar, husbilar och andra fordon för resa och transport. Vi utför en besiktning av ditt fordon som vi gör kostnadsfritt sen lämnar vi en marknadsmässig värdering och ett bud som du har att ta ställning till. Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi tar inget betalt om du skulle välja att inte sälja ditt fordon. Däremot har vi en av Sveriges mest effektiva och snabba fordonsförsäljare utan dyra mellanhänder och oseriösa bilförsäljare som äter upp hela marginalen om man vill köpa ny bil eller använda pengarna till annat. Kontakta oss idag så kan du ha pengarna i morgon utan krångel eller besvär. Vi tar även hand om ägarbytet så du slipper.


 

Sälj din husbil i Västra götaland - Vi köper husvagnar
Sälj din husvagn i Stockholm - Vi köper alla husvagnar

VI KÖPER ÄVEN DEFEKTA OCH TRASIGA BILAR

SÄLJ TRASIG HUSBIL & HUSVAGN

Var än i Sverige du bor och tänker sälja din husbil så är alternativet enkelt. Om du har en gammal husvagn eller husbil som står i vägen och du känner att du inte kommer använda den längre, då kan det vara dags att sälja. Att hitta en privat köpare kan vara svårt, men Fordonsköparna.se kan hjälpa dig att slippa allt krångel! Vi köper alla husvagnar och husbilar ovasett skick. Är den begagnad, defekt, trasig eller är den inte besiktad och har körförbud.Vi köper dem flesta märken och modeller som finns på marknaden, allt du behöver göra är att ringa oss.

SÄLJ HUSVAGN ELLER HUSBIL DIREKT!  VI KÖPER OVASETT SKICK!

Vi köper din begagnade husbil eller husvagn efter en kostnadsfri värdering till marknadspris. Vad som gör oss speciella är att vi har en tjänst som är både smidig och enkel och passar de flesta som vill avyttra sin husbil eller sitt fordon snabbt och enkelt men inte har tid att vänta på långa processer eller lagningar och andra delar som kostar och tar tid. Vi sköter både det praktiska och det formella kring din bilaffär så du slipper och kan ägna dig åt vad du är bäst på.


 

Går du i tankarna att sälja din husvagn eller husbil?

BOR I SKÅNE, VÄSTRA GÖTALAND, JÖNKÖPING ELLER TENHULT!

Tröttnat på att husbilen eller husvagnen gått sönder? Eller en husvagn som står och tar plats eller kostar pengar samt tid att kunna säljas till en privatperson. Vi hämtar alla husvagnar och husbilar i alla delar av Sverige och så finns det flera husfordon i dessa områden och det anpassar vi oss till även om vi hämtar i  alla städer och storstäder  som Stockholm, Göteborg och Malmö Vi köper din husvagn direkt och hämtar den på plats så slipper du allt besvär och tid som går åt att ordna till allt från laga den och se till att den inte innehåller mögel eller är obrukbar av andra skäll. Vi på Fordonsköparna vill göra det enkelt för dig att sälja din husvagn utan att behöva bekymra dig om lagningar och andra kostnader.

SÄLJ DIN HUSVAGN SNABBT OCH SMIDIGT - VI KÖPER ALLA HUSVAGNAR

Vi även hämtar husbilen eller husvagnen utan kostnad oavsett var i landet den står!

Vi köper alla husbilar & husbilar från tillverkare som CABE husvagnar, Caravan, Caddy, Adria mobil, Fjällvagnen, Hymer och Polarvagnen samt Solifer. Vi köper även in andra mindre kända märken och årsmodeller. Kontakta oss idag så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri värdering och ett bud på ditt fordon enligt marknadsmässigt pris. Vi hjälper dig genom hela processen, tar hand om försäljningen och ser till att du får pengar i handen. Du kan förbehållslöst skriva in dina biluppgifter med din förvärvskostnad för fordonet, registreringsnummer och dess miltal så får du en kostnadsfri värdering.


 

Sälj din husbil direkt - Snabb & smidig bilaffär

SÄLJA HUSVAGN PRIVAT ELLER TILL HANDLARE?

Har du husvagn eller husbil som bara står och tar plats? Vill du sälja den snabbt i dag och få den upphämtad? Vi köper alla typer av modeller och märken av husbilar och husvagnar i Västra götaland, Skåne, Jönköping, Tenhult, Småland och ända upp till Srockholm.Även om din husvagn eller husbil är avställd eller obesiktad så köper vi det i befintlig skick efter en okulär besiktning. Du behöver bara fylla i ditt registreringsnummer och lite allmän information kring ditt fordon så återkommer vi med ett prisförslag inom 24-timmar från det att du kontaktat oss.

VI KÖPER HUSVAGAR & HUSBILAR SOM ÄR OBESIKTADE!

Är det ett problem för oss att köpa en avställd, obesiktigad eller en husbil med körförbud? Nej vi köper alla märken av husvagnar och husbilar snabbt och enkelt i hela Sveige och hämta alla fordon. Kontakta oss för en snabb och smidig bilaffär vi köper din begagnade husvagn och husbil till marknadsmässigt värde även om den är obsiktad och inte funkar. Vi köper alla begagnade husvagnar och husbilar till rätt pris  Kontakta oss idag vi ombesörjer även bilhämtning om det skulle behövas.

BEGAGANADE KÖPES HUSVAGNAR & HUSBILAR I DAG

Vi köper begagnade och gamla husvagnar och husbilar till rätt pris. Alla husbilsmärken och husvagnsmodeller är intressanta att köpa och då kommer vi och hämtar den på plats! Vår helhetstjänst för husbil & husvagn innebär att vi hjälper dig från vaggan till graven med din fordonsaffär. Vi sköter både det formella med ägarbyten och det praktiska med att hämta en husbil eller husvagn som fick nedslag i besiktningen. Vi betalar på plats!

Hade en gamla Kabe husvagn med trasig taklucka och fuktskador. Trodde inte den skulle bli såld och ta massa plats! Till ett rättvist pris så försvann den äntligen!

Obesiktad & avställd husbil som inte behövs längre. Började att sälja husbilen privat men tog massa tid och möten. Kontaktade killarna på fordonsköparna och fick ettt skysst pris och slapp allt jobb. Toppen!

HUR UTFÖR VI EN FORDONSVÄRDERING

Hur fungerar fordonsköparna?

1. Kostnadsfri online-värderingen utan bindning
Ange ditt regnummer i fordonsköparna värderingsformulär. Vi skickar inom 24 timmar en kostnadsfri bilvärdering till din mejladress. Vi boka därefter en tid för manuell värdering och du får ett prisförslag av oss. Mail: info@fordonskoparna.se eller telefon 0700-050846
Värdera din bil Här!