Om oss
Din bilhandlare

- Vi hjälper dig hela vägen!

Behöver du sälja din bil!

Varför välja oss? Fordonsköparna

Kostnadsfri bilvärdering

Hos Fordonsköparna.se kan du värdera ditt fordon 100% gratis. Du får en värdering och ett prisförslag inom 15 minuter. Vi köper fordon utefter aktuella marknadspriser och index.

Prisgaranti - Få rätt pris

Vi köper ditt fordon efter aktuella marknadspriser och skickar en värdering och ett prisförslag. Efter det så bokar vi in ett möte. Vid försäljning, så hämtar vi din bil direkt på plats i Sverige. Vi erbjuder enkel & säker betalning.

Vi hämtar din bil helt gratis

Vi köper och hämtar ditt fordon i hela Sverige. Vi köper nya, begagnade eller avställda fordon som bil, lastbil, trasporter, husbil, MC, båt, trailer och det mesta med en motor och hjul. Vi bokar ett möte och gör en snabb inspektion av ditt fordon.

Trygg och säker betalning för bilen

FordonsKöparna.se erbjuder dig en Trygg helhetslösning, vid försäljning av nya eller begagnade fordon. Vi betalat direkt på plats och använder oss av säker betallösning, tillsammans ordnar vi med köpeavtal och ägarbyte.

Vi hjälper dig med hela bilaffären

Vi hjälper dig med ägarbytet och tillsammans med oss så bekräftas det till er, enklet och säkert. Vi erbjuder enkel och trygg betalning vid försäljning. Pengar överförs direkt till din bank vid försäljning. 

Kostnadsfri bilhämtning - Bogsering

Om du har en krockad, trasig eller defekt bil eller fordon som ska säljas? Vi bogserar bilar som inte är i kördugligt skick eller inte får köras i trafiken. 

Om Oss

fordonsköparna.se

Vår vision

  • Att vara det självklara valet och aktören på marknaden.
  • Trygg och säker tjänst
  • 100% nöjda och återkommande kunder.
  • Innovativ och användarvänlig marknadsplats.

VÅR MÅLSÄTTNING

Vårt mål är inte att bli störst, utan bäst! Vi jobbar hela tiden att kunden ska få bästa möjliga pris och upplevelse.

Med en kombination av erfarna och passionerade specialister med lång erfarenhet erbjuder vi dig, bästa tänkbara förutsättningar för att sälja din bil eller fordon.

Våra kunders omdömen - Fordonsköparna.se

Om Oss

Ska du sälja ditt nya eller begagnade fordon? Då har du kommit rätt!

VI KÖPER ALLA TYPER AV BILAR OCH SUV

Vi köper alla typer och märken av fordon, nya eller begagnade. Våra grundvärderingar är Kunskap, Ansvar och Trygghet! Vi har lång erfarenhet inom branschen och med bred erfarenhet så ger vi marknadsmässiga priser utan krångel! Få en 100% gratis värdering och ett prisförslag inom 24 timmar. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Trasiga & krockade bilar köpes, oavsett skick!

När det gäller att sälja bilar vill vi vara det företag som du tänker på! Vi köper fordon - vi säljer dem inte! Vi är ett team av professionella bilköpare som köper din bil som den är, oavsett om den är defekt, krockad eller till och med trasig. Så om du vill sälja din bil snabbt och enkelt är vi på Fordonsköparna den perfekta lösningen

Vi är stolta över vår kunskap, vårt ansvar och vår säkerhet, som vi anser vara de tre viktigaste faktorerna när det gäller att köpa eller sälja bilar.

Tveka inte att kontakta oss idag - vi hittar den bästa lösningen för dig!

En säker och trygg bilaffär!

Vanliga frågor & Svar

Sälj ditt fordon inom 24 timmar!

Kontakta oss när du ska sälja ditt fordon så ger vi dig ett prisförlag inom 24 timmar. Vi köper begagnade, krockade, defekta och avställda bilar och fordon. Kostnadsfri service inkl. avregistrering.

Image