Sälj terrängfordon

Äger du en begagnad, trasig eller gammalt terrängfordon? Har du tänkt att sälja en avställd & obesiktad AWD-fordon? Vi köper alla terrängfordon oavsett skick snabbt och enkelt! Kontakta oss för gratis bilvärdering så du får ett prisförslag direkt!

RING OSS NU 

FÅ HJÄLP MED EN

Enkel & smidig fordonsaffär - Vi betalar på plats!

VI KOMMER TILL DIG

Vi hämtar din bil eller SUV på plats i Sverige

KONTAKTA OSS DIREKT

Få en gratis bilvärdering och ett prisförslag direkt

VI KÖPER ALLA AWD & TERRÄNGFORDON - FÅ ETT PRISFÖRSLAG DIREKT!

Vill du veta ditt fordonspris direkt?

SÄLJ DITT FORDON DIREKT!

SÄLJ BEGAGNAD TERRÄNGFORDON ELLER AWD FORDON

VI KÖPER ALLA BEGAGNADE AWD FORDON

Har du en AWD eller ett terrängfordon du vill sälja köper vi det direkt? Var i Sverige du än bor kan vi sälja din bil eller fordon snabbt och enkelt. Vi ser även till att ditt fordon blir avhämtat om du inte själv kan föra fram ditt fordon eller att det av andra anledningar inte fungerar. Vi köper fordon över hela landet.

Har du en fyrhjulsdriven ATV, skogsmaskin eller annat fordon som du inte använder eller kanske står och kostar dig pengar? Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av ditt fordon. Vi hjälper dig från vaggan till graven så att säga med allt från det formella till det materiella med ägarbyte m.m. Vi köper alla slags fordon även om de har defekter eller andra småfel som vi åtgärdar så ditt fordon blir fullgott för försäljning eller bruk. Vi gör en besiktning efter dina egna lämnade uppgifter och hör sedan av oss med en värdering som du kan välja att avstå eller acceptera. Vårt tjänst är helt kostnadsfri.


Sälj din terräng fordon snabbt och enkelt
Vi köper din begagnade transporter - Sälj direkt!

VI KÖPER ÄVEN DEFEKTA OCH TRASIGA TERRÄNGFORDON

VI KÖPER ALLA TRASIG ELLER DEFEKTA FORDON

Vi kan också ombesörja att ditt fordon hämtas upp om det är avställt eller ur funktion och trasig på något sätt. Våra mekaniker och specialister gör en kontroll och kollar upp fordonet åt dig så att du slipper. Det ska vara enkelt och utan problem att sälja sitt fordon, men det är lång ifrån sanningen de allra flera gånger. Det kan vara allt från problem med besiktning och att ställa på fordonet som problem med en eventuell köpare som du sålt fordonet till. Vi köper din Volkswagen, KIA, Transporter, Peugeot, Kangoo eller Transit i befintligt skick så du kan välja en ny och kanske mer miljövänlig bil som drar mindre bensin eller diesel eller varför inte el så dina kostnader minskar totalt.Oavsett dina drömmer sköter vi om dina gamla besvär med trasiga fjädringar till rostskador och andra defekter.

SÄLJ TERRÄNGFORDON FORDONET DIREKT!  VI KÖPER DIN FORDON OVASETT SKICK!

Sälj bilen eller fordonet snabbt och enkelt! Vi köper ditt fordon oavsett märke eller skick. Vi företar först en kostnadsfri värdering av din Volkswagen, Skoda, Mercedes, BMW, KIA, JEEP, Volvo, Kia, Audi, Deere, Rover, Range Rover m.fl. och anser vi att ditt fordon håller måttet så köper vi det på plats så du kan ha pengarna på kontot direkt utan något krångel med dyra bilförsäljare eller mellanhänder.


 

Går du i tankarna att sälja din AWD?

Tröttnat på att bilen går sönder? Har du en gammal SUV kan vi omsätta din i pengar direkt in på ditt konto inom 24-timmar. Även om du har en bil, Jeep eller SUV som inte gått igenom besiktningen, är trasig eller defekt på annat sätt gör vi en värdering så du kan lägga pengarna på något som inte bara kostar dig pengar. Vi på Fordonsköparna vill göra det enkelt för dig att sälja din bil utan att behöva bekymra dig om lagningar och andra kostnader. Vi hjälper dig genom hela processen, tar hand om försäljningen och ser till att du får pengar på kontot. Du kan förbehållslöst skriva in dina biluppgifter med din förvärvskostnad för fordonet, registreringsnummer och dess miltal så får du en kostnadsfri värdering av din SUV. Det spelar ingen roll om ditt fordon har felsignaler eller andra fel, obesiktat, avställt eller några år på nacken.

Sälj din begagnade transporter eller transit

Vi även hämtar fordonet utan kostnad oavsett var i landet den står!

Använder du inte ditt fordon som kanske bara står och kostar pengar och förlorar i värde? Har det kanske några fel som måste åtgärdas som kostar pengar och inte är värt att laga. Vill du kanske köpa ett nytt fordon eller kanske byta upp dig till något annat? Vi köper fordon av alla slags och modeller samt märken och typer. Har du ett fordon du vill sälja kontakta oss idag för mer information. Vi köper ditt fordon snabbt och enkelt så du ska slippa krångla med det formella och praktiska det innebär att sälja sitt fordon. Vi gör en flygande värdering av ditt fordon när vi träffas där vi bedömer skicket av fordonet och anser vi att det är värt för båda att göra affär får du ett bud av oss som du är helt fri att acceptera eller förkasta. Vår tjänst är helt kostnadsfri och du binder dit inte till några avtal eller andra förpliktelser. Kontakta oss idag så får du pengarna på kontot direkt. Vi har öppet alla dagar.

Sälja lätt lastbil i stockholm

SÄLJA AWD & TERRÄNGFORDON SOM ÄR AVSTÄLLD

Sälj din bil snabbt och enkelt. Det spelar ingen roll om ditt fordon är belagt med körförbud eller om det är avställd. Vi sköter det praktiska med ditt fordon och står även för eventuella reperationer så du kan ägna dig åt annat. Vi bistår dig även i ägarbytet så du slipper.

SÄLJA AWD & TERRÄNGFORDON SOM ÄR OBESIKTAD

Sälj ditt avställda fordon idag. Vi hämtar det på plats efter att du fyllt i formuläret på vår hemsida. Du fyller bara i lite allmänna uppgifter om ditt fordons status och dess registreringsnummer så återkommer en säljaren inom kort med ett prisförslag.

SÄLJ AWD & TERRÄNGFORDON SOM FICK NEDSLAG I BESIKTNINGEN

Ditt fordon kan ha värden för oss som det inte har för dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av ditt fordon så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri värdering och ett bud att köpa din ATW eller terrängbil. Vid snabb bilaffär och slippa allt krångel kontakta oss direkt!

Dags att byta ut min arbetshäst till en nyare modell, behövde sälja snabbt och jag är förvånad över hur enkelt och smidigt allt gick. Tack för snabb affär och hjälpen!

Sålde min transporter till ett bra pris och dom kom förbi och hämtade upp den och fixade allt. Skönt att göra en snabb affär när det behövs! Tack för hjälpen.

HUR UTFÖR VI EN FORDONSVÄRDERING

Hur fungerar fordonsköparna?

1. Kostnadsfri online-värderingen utan bindning


Ange ditt regnummer i fordonsköparna värderingsformulär. Vi skickar inom 24 timmar en kostnadsfri bilvärdering till din mejladress. Vi boka därefter en tid för manuell värdering och du får ett prisförslag av oss. Mail: info@fordonskoparna.se eller telefon 0700 05 08 46.
Värdera din bil Här!