OM OSS

Ska du sälja ditt nya eller begagnade fordon? Då har du kommit rätt!
Vi köper alla typer och märken av fordon, nya eller begagnade. Våra grundvärderingar är Kunskap, Ansvar och Trygghet! Vi har lång erfarenhet inom branschen och med bred erfarenhet så ger vi marknadsmässiga priser utan krångel! Få en 100% gratis värdering och ett prisförslag inom 24 timmar. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Kostnadsfri bilvärdering

FordonsKöparna.se kan du värdera ditt fordon 100% gratis. Du får en värdering och ett prisförslag inom 24 timmar. Vi köper fordon för aktuella marknadspriser och index.

Vi hämtar din bil

Vi köper och hämtar ditt fordon i hela Sverige. Vi köper nya, begagnade eller avställda fordon som bil, lastbil, trasporter, husbil, MC, båt, trailer och det mesta med en motor och hjul. Vi bokar ett möte och gör en snabb inspektion av ditt fordon.

Trygg och säker betalning

FordonsKöparna.se erbjuder dig en Trygg heltheslösning vid försäljning av ditt nya eller begagnade fordon. Vi betalat direkt på plats och använder oss av trygg betalösning och tillsammans ordnar vi med köpeavtal och ägarbyte.

Prisgaranti - Få rätt pris

Vi köper ditt fordon efter aktuella marknadspriser och skickar en värdering och får ett prisförslag. Efter det så bokar vi in ett möte.Vid fösäljning så hämtar vi din bil direkt på plats i Sverige. Vi erbjuder enkel och trygg betalning.

Vi hjälper dig med hela affären

Vi hjälper dig med ägarbytet och tillsammans med oss så bekräftas det till er, enklet och säkert. Vi erbjuder enkel och trygg betalning vid försäljning. Pengar överförs direkt till din bank vid försäljning. Snabbt, Enkelt & Tryggt! Kontakta oss redan i dag!

om-oss.png

SÄLJ DITT FORDON SNABBT, ENKELT & TRYGG! FORDONSFÖRSÄLJNING.se det självklara valet!

Vi köper alla typer och märken av fordon, nya eller begagnade. Våra grundvärderingar är Kunskap, Ansvar och Trygghet! Vårt mål är att bli det självklara valet när du ska sälja ditt fordon! Vi köper fordon - Vi säljer inte! Fordonsköparna ditt självklara val när du ska sälja ditt fordon!

POPULÄRA FRÅGOR & SVAR - FAQ

Sälj ditt fordon inom 24 timmar!
Kontakta oss när du ska sälja ditt fordon så ger vi dig ett prisförlag inom 24 timmar. Vi köper begagnade, defekta och avställda bilar och fordon. Kostnadsfri service inkl. avregistrering.
Få bilvärdering inom 24h  Gratis bilvärdering - Klicka här!