köper defekta bilar i Gävle

VI KÖPER BILAR OCH FORDON SÖDER OM STOCKHOLM

SÄLJ BILEN SNABBT - HÄMTNING PÅ PLATS

Vi köper alla fordon från begagnad, trasiga, defekta bilar till obesiktade bilar. Sälja avställd och obesiktad bil? Vi hämtar ditt fordon och betalar på plats!

RING OSS NU 

SÄLJ DITT FORDON SÖDER OM STOCKHOLM - BILVÄRDERING

Vill du veta ditt fordonspris direkt?

VI SÄLJER DIN BIL SNABBT OCH ENKELT!

Du vår även en kostnadsfri värdering av ditt fordon

SÄLJA BILEN SNABBT!


Sälja bilen snabbt i e - Bil eller Husvagn

Vill du sälja ditt fordon enkelt och smidigt? Vi hämtar den i Gävle för att du ska slippa ordna med allt. Vi hjälper dig med hela bilaffären så du slipper allt extra jobb. Vi köper alla sorts fordon som bilar, SUV, lätt lastbilar, transportbilar, terrängbilar, husvagnar, husbilar, motorcyklar, AWD, lätt Mc, motorcycklar och elbilar. Vi köper bilar oavsett skick, om den är gammal, avställd, defekt, trasig, obesiktad, begagnad eller nytt fordon. Hos oss får du bästa möjliga pris samt att vi erbjuder en 100 % kostnadsfri service.


köp av bil i Gävle

VI VÄRDERAR DIN BIL INOM 24-TIMMAR

Vi gör en kostnadsfri värdering

VI HÄMTAR DIN BIL

Vi hämtar ditt fordon på plats

KONTAKTA OSS FÖR EN VÄRDERING IDAG

Få pengar på kontot inom 24-timmar 

Vi erbjuder en kostnadsfri bilvärdering i Söderort

VILKET VÄRDE HAR MIN BEGAGNADE BIL?


Vi erbjuder en kostnadsfri helhetstjänst där vi ser till ditt fordons skick och status och om vi tycker det håller en bra standard lämnar vi dig ett förslag till att köpa din bil. Du fyller bara i uppgifter om ditt fordons skickålder och modell och registreringsnummer  i formuläret så återkommer vi till dig inom 24-timmar Du kan ringa oss direkt eller få hjälp från vår online chatt. Kontakta oss idag för att få en värdering redan inom 24-timmar.

Vi köper din bil oavsett skick Söderort

Vi KÖPER ALLA SLAGS FORDON


Oavsett märke eller årsmodell så köper vi ditt fordon efter en manuell värdering ger dig ett bud och stämmer bilens specifikationer med de du angett ger vi dig ett bud som du kan välja att acceptera eller inte. Du förbinder dig som sagt inte till några avtal eller betalningskrav. Du kan ha pengarna på direkt på plats eller på ditt konto redan inom 24-timmar och du slipper tänka på problemet med att göra dig av med en bil som kanske bara står och samlar parkeringsböter.

Vill du göra en snabb affär. Sälj din bil till oss?

VI HÄMTAR FORDON I HELA SÖDERORT!


Vill du sälja bilen snabbt! Vi hämtar fordon i hela Stockholms kommun med Söderort som huvudområde med Svedmyra, Enskede dalen, Gullmarsplan, Årsta, Årsta Berg, Flemmingsberg, Huddinge, Kungens kurva, Globen, Skanstull, Slussen, Gamla stan och City. Kontakta oss idag!  Vi hämtar ditt fordon på plats. 

Sälja bilen snabbt och enkelt?

VI KÖPER DIN BIL ÄVEN OM DEN ÄR BEGAGNAD


Vi köper fordon av alla slags och märken. Vi köper avställda och obesiktade fordon och fordon med smärre skönhetsfel och skavanker. Vi hjäler dig med ägarbytet och det praktiska med överlåtelsen. Vi köper nya som gamla bilar med bilmärken som koda, Peugeot, Citroen, Alfa Romeo, Mercedes benz, Jeep, Volvo, Saab, Volkwagen, Fiat, BMW och Kia men också lastbilar och husvagnar med märken som KADE och VOLVO. Vill du sälja din bil snabbt via nätet? Vi köper den!

INFORMATION

  • Fordonsköparna AB
  • Västberga Allé 43
  • 126 30 Hägersten
  • Tel: 0700050846
  • Mail: info@fordonskoparna.se
  • www.fordonskoparna.se

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg

SENASTE NYHETER

13 januari 2018
01 januari 2011